Service Culture Trasnformation

A great leader makes what is visible in their mind, visible to all. - Ron Kaufman

Ajutam la transformarea culturii organizatiei dumneavoastra intr-o Cultura a Serviciilor Superioare, care va ajuta sa imbunatatiti radical serviciile, si prin calitatea acestora sa va diferentiati printr-o implementare rapida si sustenabila a schimbarilor. Este necesar ca imbunatatirea serviciilor sa inceapa intern, intre departamente, echipe si niveluri de management.

Cum putem crea o Cultura a Serviciilor Superioare?

Primul pas in crearea unei culturii de servicii este raspunsul la intrebarea “De ce dumneavoastra si organizatia dumneavoastra sunteti interesati de imbunatatirea serviciilor sau diferentierea prin servicii?”

De indata ce stim motivele, ne vom folosi Arhitectura Serviciilor Superioare pentru a dezvolta o cultura de organizatie sustenabila. Totul incepe cu Service Leadership; o echipa de conducere aliniata de o viziune si un set de actiuni clare. Fundatia unei culturii de servicii; Educatia Actionabila in Servicii cu un focus continuu pentru imbunatatirea serviciilor. Pentru a obtine o arhitectura solida, imbunatatirea celor 12 Building Block-uri este vitala.

Arhitectura Serviciilor Superioare a fost dezvoltata de catre Ron Kaufman, fondatorul companiei globale de consultanta si educatie in servicii – UP! Your Service. Afla mai multe despre parteneriatul cu UP! Your Service aici.

Cine din organizatia dumneavoastra va fi implicat in acest proiect?

Toti angajatii (si partenerii) organizatiei vor fi implicate in acest proiect.

program dezvoltat de
logo

Eduard TillService Culture Trasnformation