Serviciile noastre

De 15 ani, va ajutam sa va dezvoltati afacerile, oferindu-va consultanta pentru a livra experiente de exceptie pentru clienti, pentru a va imbunatati procesele si a va transforma cultura organizationala. Aceasta este esenta serviciilor noastre.

Tot ceea ce facem este conceput special pentru a se potrivi afacerilor voastre.

Sunteti curiosi sa vedeti cum putem sa va ajutam in cresterea afacerii?

Doresc sa imi cresc afacerea prin:

 • arrows_final2

  Transformare cultura organizationala de servicii

  Ajutam la transformarea culturii organizatiei dumneavoastra intr-o Cultura a Servciilor Superioare, care va ajuta sa imbunatatiti radical serviciile, si prin calitatea acestora sa va diferentiati printr-o implementare rapida si sustenabila a schimbarilor. Este necesar ca imbunatatirea serviciilor sa inceapa intern, intre departamente, echipe si niveluri de management.

 • employee

  The Foundation of Service Excellence™

  Majoritatea organizatiilor investesc mult in programe de formare in servicii, dupa care se intreaba de ce nu apar imbunatatiri substantiale sau de ce entuziasmul oamenilor scade atat de repede. Programele de formare in servicii ii invata pe oameni “cum sa actioneze”: ofera un mod prestabilit de a actiona intr-o anumita situatie. Aceste tipuri de programe

 • Strategic Service Improvement

  Workshop-uri pentru leaderi

  Multi lideri seniori cred ca performanta in servicii necesita doar training pentru frontline. Acest lucru este fundamental gresit. Crearea unei culturi de servicii este o initiativa strategica, pe termen lung care necesita dedicare si un focus sustinut. 

Eduard TillServicii