News Stand

a collection of articles written by Customer Focus consultants

ronk.png

UP! Your Service lanseaza educatia Serviciilor Superioare in Romania

(comunicat de presa)

Bucuresti, 22 Martie 2016: Customer Focus Romania este incantata sa anunte parteneriatul cu UP! Your Service – companie globala de consultanta si educatie in servicii.

UP! Your Service va oferi clientilor din Romania cursurile si programele sale prin intermediul Customer Focus. Despre acest parteneriat Elena Calin, co-fondator si CEO al Customer Focus, a spus: “Ron ne-a inspirat intotdeauna sa intelegem mai bine conceptul de servicii superioare“. Elena a adaugat de asemenea “Romania este foarte norocoasa deoarece este prima tara din Estul Europei unde consultanta si educatia in servicii, vor fi accesibile pentru marile organizatii.“

UP! Your Service este o companie globala de consultanta si educatie in servicii. In cei peste 20 de ani de activitate UP! Your Service a lucrat cu corporatii multinationale precum: Singapore Airlines, Changi Airport, Microsoft, Parkway Health sau Xerox, ajutandu-le sa isi creeze un avantaj competitiv prin intermediul serviciilor. UP! Your Service a jucat de asemenea un rol cheie in transformarea Republicii Singapore care astazi este un stat ce se diferentiaza prin Servicii Superioare si serveste o varietate de business-uri, asociatii si agentii guvernamentale, toate ghidate de o singura viziune “O lume in care orice om este educat si inspirat să exceleze in a ii servi pe ceilalți”

Omul din spatele succesului UP! Your Service este chiar fondatorul sau, Ron Kaufman. Ron este unul dintre cei mai cautati educatori, consultanti si speakeri de customer service din lume. El este de asemenea autorul bestseller-ului New York Times, Uplifting Service (Cultura Serviciilor Superioare) si a altor 14 carti despre servicii, business si inspiratie.

“UP! Your Service crede ca pentru a oferi servicii excelente este nevoie de mai mult decat de training si proceduri de service. Doar o cultura a serviciilor superioare poate aduce rezultate sustenabile“ a spus Shyam Kumar, Managing Partner al UP! Your Service. “Customer Focus va aduce o alta perspectiva in corporatiile romanesti, si le va oferi cadrul necesar pentru a se diferentia in piata“ a adaugat Shyam Kumar.

Customer Focus va organiza workshop-ul “Creating a Service Culture in Romania” cu Ron Kaufman in 10 Iunie 2016. Pentru inregistrari la workshop vizitati www.ronkaufman.ro

 

Despre UP! Your Service

 UP! Your Service este o companie globala de consultanta si educatie in servicii. Metodologia permite liderilor si organizatiilor sa isi imbunatateasca rapid performanta in servicii si sa isi transforme cultura organizationala in avantaj competitiv.

Este demonstrat ca metodologia UP! Your Service creaza culturi organizationale orientate catre actiune care incanta constant colegii si clientii.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.UpYourService.com

 

Despre Customer Focus

 Customer Focus este o companie din Romania, fondata in 2002. Este specializata in consultanta in servicii si transformare organizaționala. Viziunea Customer Focus este de a seta un nivel standard de servicii superioare oferite de catre organizatiile cu care lucreaza pentru clientii si angajatii acestora.

 

Contact

 Pentru mai multe informatii, persoana de contact:

Ajay Rathore

PR & Comm. Manager

Customer Focus SRL

Adresa:  Bulevardul Tudor Vladimirescu 22, Green Gate Office, Etaj 5, Camera 552, Sector 5, Bucuresti

Telefon: 0749 011 905

E-mail:   ajay.rathore@customerfocus.ro

Ron_Kaufman-May2014-760x427kaufman_ron_fullRonKaufman_OnePagerRonKaufmann_3_high2

Eduard TillUP! Your Service lanseaza educatia Serviciilor Superioare in Romania
Share this post

Join the conversation