UP Your Service in Romania


UP! Your Service va ofera toate instrumentele, principiile, si cunostintele de care aveti nevoie pentru a va construi si revitaliza strategia de servicii – o strategie sustenabila si scalabila.

Despre UP! Your Service

UP! Your Service este o companie globala de consultanta si educatie in servicii. In cei peste 20 de ani de activitate UP! Your Service a lucrat cu corporatii multinationale precum: Singapore Airlines, Changi Airport, Microsoft, Parkway Health sau Xerox, ajutandu-le sa isi creeze un avantaj competitiv prin intermediul serviciilor. UP! Your Service a jucat de asemenea un rol cheie in transformarea Republicii Singapore iar astazi este un stat care se diferentiaza prin Servicii Superioare.

Toate programele si cursurile UP! Your Service se ghideaza dupa principiile de servicii create de catre Fondatorul companiei Ron Kaufman. Ron este unul dintre cei mai cautati educatori si consultanti de customer service din lume, asumandu-si misiunea de a transforma calitatea serviciilor livrate de organizatiile cu care lucreaza. El este de asemenea autorul bestseller-ului New York Times, Uplifting Service (Cultura Serviciilor Superioare) si a altor 14 carti despre servicii, business si inspiratie.

Citeste aici studiile de caz ale clientilor UP! Your Service ce si-au construit un avantaj sustenabil prin servicii.

Afla mai multe despre produsele si istoria UP Your Service de pe site-ul oficial.

Despre UP! Your Service in Romania

UP! Your Service si-a facut remarcabila prezenta in Romania, prima oara in 2012 in cadrul unui eveniment cu Ron Kaufman. Acesta s-a adresat unei audiente formata din manageri de top ai unor importante organizatii de business din Romania. Acest eveniment a fost posibil cu efortul Elenei Calin, co-fondator si CEO al Customer Focus. Inspirata de succesul avut in fata publicului din Romania, Elena a colaborat cu UP! Your Service pentru a-l aduce si a doua oara in 2014 in fata mediului de business din Romania.

Pasiunea si dorinta constanta a Elenei de a imbunatatii nivelul de servicii din Romania a determinat-o sa convinga UP! Your Service sa faca accesibila metodologia lui Ron Kaufman si pentru mediul de business din Romania. De atunci si pana in prezent am invatat si am inteles misiunea, viziunea, programele si cel mai important, esenta principiilor lui Ron Kaufman. Intr-un final, din 2016, metodologia UP! Your Service este disponibila in Romania, sub licenta administrata de catre Customer Focus.

Suntem dedicati in a ajuta companiile romanaesti prin programele si cursurile Up Your Service. Atat UP Your Service cat si Ron Kaufman ne-au incredintat aceasta responsabilitate.

Eduard TillUP Your Service!